Maria - ingerasul luptator

Maria - ingerasul luptator

marți, 12 februarie 2013

Campania de strangere de formulare 230 (2% din impozit)

Dupa noile evaluari ale contului Mariei, pana in prezent au intrat din redirectionarea celor 2% din impozitul de anul tecut in jur de 15.000 lei. Din acesti Banuti am platit ultimul control din Ianuarie din Franta, si din Noiembrie trecut de cand Maria merge la gradi, platim luna de luna taxa de scolarizare dat fiind ca este inscrisa la o gradinita (cresa) particulara.
Ajutorul a fost mai substantial decat ne asteptam, iar usurarea chiar binevenita, lucru pentru care multumesc mult celor implicati. Din acest motiv am inceput si in acest an sa strangem formulare, in ideea ca vom putea plati macar gradinita Marie daca nu chiar mai mult.
Pentru cei care ca si anul trecut doresc sa ne ajute cu completarea formularului, pentru cei care afland de Maria doresc sa completeze anul acesta, atasez un link creat de un prieten minunat  - multumesc Florin, de unde puteti cobora formularul, il puteti printa si completa.

http://glontaru.ro/formular/Formular_230_Fustasu_Maria_2012.pdf

Daca nu puteti sa-l depuneti personal, atunci se poate scana completat si trimite pe adresa mea de mail - raluca_gaina@yahoo.com  urmand ca eu sa-i port de grija (deoarece oricum Asociatia in care este Maria inscrisa organizeaza operatia giganta de a aduna toate formularele si de a le depune la sectiile financiare corespunzatoare).
Va multumim inca o data, sanatate si numai bine!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu